startcontactcomanda de verificaresfaturicoş
and or
        

Sfaturi și informații de ajutor

Căutare

Când lucrați cu baza de philatelicmarket.com trebuie să fiți atenți la câteva reguli.

1. Puteți căuta după numele seriei, numele mărcii, numărul din catalog local, numărul după Michel și numărul după Scott. Pentru a face acest lucru, înainte de a apăsa butonul căutare, este necesar să alegeți criteriul după care va fi căutarea.
2. Căutarea unei serii funcționează numai în limba pe care o utilizați pentru afișarea paginilor. Dacă ați ales limba română și căutați un nume în limba engleză pentru a găsi marca, este necesar să treceți la limba respectivă. Limba nu afectează căutarea după număr.
3.Vă recomandăm să căutați mărcile ca numere. În limba română, numele mărcilor individuale nu sunt introduse și folosiți baza în limba engleză. Deci, dacă aveți nevoie de o căutare după numele mărcii, vă rugăm să-l scrieți în limba engleză.
4. Rezultatul căutării după numele seriei în limba română vă arată automat numerele mărcilor după “Lista prețurilor mărcilor” poștale În limba engleză rezultatul este cu numărul după Michel. Când căutați o marcă, toate cele trei cataloage sunt afișate. Pagina din fiecare serie afișează întotdeauna numerele din toate cele trei cataloage.
5. Pentru blockurile după Michel trebuie să scrieți înaintea numărului block fără un spațiu între cele două. Doar numerele blockurile după Michel sunt introduse în bază, iar numărarea adițională pe care Michel o dă mărcilor din block este ignorată. Prin urmare, este posibil să nu găsiți anumite numere ale mărcilor după Michel. În catalogul bulgar sunt prezentate toate numerele.
6. Paginile tematice și paginile anuale pot fi afișate cu imagini, fapt care încetinește tragerea sau doar ca o listă.
7. În paginile anilor, dacă perioada conține mai multe mărci, perioada este împărțită în pagini pentru fiecare an, vedeți liniile de sub câmpul albastru.

Prețuri și plăți

La utilizarea limbii române toate prețurile sunt exprimate în RON. În celelalte limbi, prețurile sunt recalculate în moneda respectivă la cursul oficial.


Acceptăm plăți cu carduri care poartă logoul MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.
Plățile se efectuează prin programele MasterCard SecureCode și Verified by VISA, care asigură cel mai înalt nivel de securitate pentru plățile prin card pe Internet. Mai multe informații despre programele pot fi găsite la următoarele adrese: MasterCard SecureCode și Verified by VISA (respectiv să atașați link-urile enumerate mai sus).
În cazul în care cardul dvs. este abonat pentru participare la aceste programe, în timpul plății va fi necesar să vă identificați la Banca dvs- emitentă prin SecureCode sau parola VbV ale dvs.
Plățile sunt efectuate prin intermediul platformei DSK Bank OTP croup în BGN, la cursul oficial al zilei.

Dacă ați omis să plătiți la finalizarea comenzii dvs., acest lucru se poate face, de asemenea, la verificarea solicitării. Butonul de plată prin card este activ pentru toate comenzile neplătite.

Acceptăm plăți prin PayPal. Puteți, de asemenea, să plătiți prin transfer bancar, însă la transfer trebuie să specificați că toate costurile sunt pe cheltuiala dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza firme ca Western Union, Money gram etc., dar trebuie să ne trimiteți numărul transferului după ce l-ați făcut.

Nu lucrăm cu plata la livrare.

Livrări

Toate comenzile sunt trimise ca expediere recomandată prin Poșta bulgară, odată ce comanda a fost plătită. După finalizarea comenzii, puteți vedea numărul comenzii prin care puteți verifica statutul, mișcarea și conținutul acesteia. O confirmare cu numărul este trimisă la e-mail-ul specificat.

Prețul livrării nu depinde de numărul mărcilor comandate. Dacă ați comandat numai mărci românești și vă aflați în România livrarea este 4.64 RON și are loc în termen de 30 zile. În cazul în care comanda include și mărci străine prețul este 23.20 RON și are loc în termen de 30 de zile.

În caz de daune dovedite sau pierdere a comenzii, costurile sunt suportate de noi și noi vă trimitem mărci noi. Dacă nu sunteți mulțumiți de calitatea unei mărci, se va efectua o înlocuire.

Puteți returna comanda prin poștă în termen de 14 zile de la primire, dacă ambalajul transparent nu a fost deteriorat, dar trebuie să puneți în pachetul cu comandă un cont bancar sau trei nume și adresa la care trebuie trimisă suma după primirea acestora.

SELECT COUNTRY

SELECT LANGUGE

SELECT YEARS romania

1903-1912

1913-1922

1923-1932

1933-1942

1943-1952

1953-1962

1963-1972

1973-1982

1983-1992

1993-2002

2003-2012

2013-2022